Fatima Larit

Boekhoudster - Fiscalist

Welkom

Overlegt u voldoende over uw fiscaliteit en uw boekhouding?

Graag bied ik u mijn diensten aan. Mijn werkwijze garandeert net dat ietsje meer, zodat u als ondernemer met visie, erop kunt vertrouwen dat uw zaken doelgericht beheerd worden.

Mijn diensten bestaan uit het voeren van de volledige boekhouding tot het indienen van de verplichte aangiftes. Voor grotere ondernemers gebeurt dat gedeeltelijk of helemaal in hun eigen bedrijf. Dan kom ik ter plaatse.

Ik ben uw coachende boekhouder-fiscalist. Na elk kwartaal bekijken we samen het verloop ervan, de visie en de actiepunten, voor de komende drie maanden worden dan besproken. Na elk kwartaal krijgt u een proef-en saldibalans zodat u perfect weet waar u staat en wanneer u moet ingrijpen indien nodig.

Wie ben ik?
Na het behalen van mijn diploma als belastingconsulente kwam de vraag naar hulp van éénmanszaken en door de ondersteuning die ik bood aan KMO bedrijven, ben ik als zelfstandige boekhoudster begonnen.  Na mijn opleiding bij het BIBF heb ik mijn erkenning als boekhoudster-fiscalist behaald in 2003 en ben ik mij nog meer gaan specialiseren op de noden en de vragen van de zelfstandige ondernemers en KMO's.

Samen met u streef ik mijn doelstellingen na, nl. u als ondernemer gelukkig maken.

Zet mijn emailadres meteen in uw contacten, zo kunt u mij ten allen tijde contacteren.

Tot binnenkort.

Fatima Larit

“Wij zijn er voor u, wij helpen je graag”

Nieuws

Statuut zelfstandigen  
Lees meer >
Fatima Larit
Odiel Spruyttestraat 24
8870 Izegem
Tel / Fax : 0497 45 48 16
e-mail : larit.fatima@telenet.be

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]